Semesterbloggen – Hälften av semestern avklarad.

Tror inte någon har missar att det är Varmt, eller Hett är kanske mer beskrivande. Men jag skall försöka att inte klaga (över den här saken), jag önskade ju mig bättre semesterväder.

Igår var vi till Helsingfors på en liten daytrip. Pappan skulle på massage, så mamman och ungen promenerade runt i stan och försökte se ifall någon av presidenterna skulle ha synts till. Presidentsaldon blev noll men det var helt intressant stämning i stan. Och jag passade på att fånga många nya Pokemons förstås.

Det är lite synd att man inte riktigt har någon att spela med, eller diskutera spelet med. Ibland får min man lov att lyssna på mig och han får också stå ut med ganska mycket spelade på allmänna platser (Han är bäst <3). Hoppas min iver avtar lite snart. Jag skulle i princip kunna vandra och catcha hela jävla dagen.

Den här veckan är ganska planfri för tillfället, men något semispontant borde vi väl hitta på. I slutet av veckan får vi med stor sannolikhet besök från Österbotten.

Vi har mest varit i parker och rört på oss. Två mammor med ungar i vår unges ålder + under 1-åriga bebisar diskuterade de där nätterna då bebisarna höll dem vakna. Det var inte långt ifrån att jag skulle ha kommit med en liten instickare om hur vår 3-åriga baby ännu heller inte sover om nätterna, för jag tycker ganska synd om oss. Vi testade flytta hennes säng till vårt rum, ifall det skulle hjälpa. Meen, efter natt ett kan man konstatera: Same shit, different location. Kanske vi får sova en vacker dag ännu, kanske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *