Semesterbloggen – Dag åtta och nio.

Varenda semesterdag jag varit i Finland har det varit dåligt väder. Den här dagarna var inga undantag.

Måndagen spenderades hemma, jag hade några jobbgrejer jag måste fixa och att resa kräver nuförtiden så mycket energi. De två senaste nätterna har också varit sömnmässigt dåliga på grund av en liten sparkare som inte så diskret smyger till vårt rum då hon hör att vi går och lägger oss. Tror det blir lite sömnskolediskussioner vid 3-årsrådgivingen för vi föräldrar börjar bli ganska trötta (bokstavligen) på att aldrig få sova ordentligt. Inatt vaknade hon 5:38 för att vi inte dragit mörkläggningsgardinerna fast ordentligt (typ 5 cm på glänt). Som tur somnade hon ännu efter episoden.

Motivationen att göra något vettigt på tisdagen var också låg. Halva dagen har gått och vi har städat, lekt hemma och hämtat några paket som jag beställt. Min Lookfantastic July Box och två kasställningar från Everyday design. Jag skulle ta en bild men golvet var så smutsigt att inte ens jag täcks publicera bilder på det. Golvtvättandet och dammsugandet har jag skött i spelvärlden istället.

Imorgon skall vi försöka aktivera oss. Det finns en liten djurpark i Ingå som vi tänkte besöka.

En bild på min lilla balkongdjungel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *