Semesterbloggen – Dag fyra.

Som ni kanske har märkt, så lever vi ett ganska simpelt liv. Denna dag var inget undantag. En av mina nätshopping sprees gör sig påmind då aviseringar om paket som får hämtas börjar droppa in. Så efter morgonens “gräl” som bland annat handlade om vilket hål man skall sätta brödet i då man bara rostar ett bröd, blev det en runda till Posten, R-kiosken och affären.

Ungen tycker nu plötsligt om att sitta i vagnen (?!) så jag har börjat slarva med mig resevagnen. Där sitter hon ganska snällt och sjunger med hög röst. Hennes liv är en musikal rätt ofta.

Barnet sover ännu ungefär 1,5 h om dagarna. Under den här tiden borde jag göra vettiga saker som till exempel städa men jag väljer att läsa bok och slappa vid datorn.

Just nu läser jag faktiskt en lite otippad bok: Cheeks självbiografi. Boken är skriven på ett lite beroendeframkallande sätt. Den är ganska svår att sätta ifrån sig då man hela tiden vill veta vad som sker näst. Dessutom har inte livets mindre smickrande ögonblick putsats bort. Då 64% av verket är läst känns det redan som att man är en av Jare Henrik Tiihonens vänner. Helt läsvärd. Luktar lite ny addiktion för mig igen, nämligen självbiografier.

På kvällen fick mamma lite egentid och jag bestämde mig för att spela något. Kommer inte ens ihåg senast jag skulle ha spelat något annat än Candy Crush. Jag hittade ett spel på Steam som heter House Flipper. Spelet går ut på att man äger en städ/renoveringsfirma och man får en massa uppdrag till sin mail. Så väljer man bland uppdragen och får pengar för gjort jobb. Spelet är ganska simpelt och kräver noll talang. Perfekt för en sönderfrätt mammahjärna. Vad jag har förstått, så kommer man lite längre fram i spelet att kunna köpa gamla ruckel som man själv renoverar och säljer vidare. Me likey.

Varför städa hemma då man kan städa virtuellt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *