Semesterbloggen – Dag fem.

Vår avkomma (och därmed också föräldrarna) har sovit dåligt så länge jag kan minnas. Nätter hon sovit utan att vakna en endaste gång kan räknas med fingrarna på en hand. Som ny krydda till våra skita nätter har hon börjar springa till vårt rum mitt i natten och vill sova mellan oss. Sure, det är ju helt mysigt IFALL DET INTE SKULLE BLI EN MAKTKAMP OM UTRYMME. Nu på senaste tiden har hon också börjat vakna mitt i natten och vill diskutera olika saker. “Inatt” kom hon råmandes redan 23.00 och väckte oss tusen gånger. Värst var dock att hon vaknade 6.20, då Tuomas diskret försökte smyga iväg till jobbet.

Det blev en show. Ungen skriker att pappa inte får gå nånstans utan henne, kläder flyger av, kiss rinner på golvet, mina öron sprack (nästan) och en mamma undrar hur hemska dagarna med henne riktigt är, då det att pappa far iväg för 10 timmar orsakar reaktioner som dessa.

Då jag inte borstar håret efter att jag duschat och låter det torka så. Och en dålig nattsömn på. Tror min telefon filtrerar bort ögonpåsar.

Nu är det bara att andas några djupa andetag och försöka hitta på något program för dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *