Semesterbloggen – Dag två.

Klockan är 6:25. Mannen smyger sakta ut ur rummet och dottern (som som vanligt kommit skrikandes till vårt sovrum under nattens lopp) har som tur inte vaknat än. Om jag har tur får jag sova i en timme ännu.

Det känns som att jag har hunnit ha ögonen stängda i 20 minuter då jag får två hårda sparkar i ryggen. Jag ser på klockan och får konstatera att det är helt riktigt: 20 minuter sedan var jag senast vaken, nu är även dottern. 160 cm säng är inte tillräckligt för oss två. Hon meddelar att jag måste flytta på mig, för jag är i vägen. Då jag meddelar den lillan kommandoran att jag faller ur sängen ifall jag rör mig ens en centimeter, så får jag bara ett argt “EN TYKKÄÄ SINUSTA!” som svar. God morgon på dig också.

Det regnar, igen. Innesittardag, igen. Gårdagens inställda jobbmöte blev dock av idag och den här veckans arbete borde vara avklarat. Mötet gick mest ut på att jag flyttade allt som borde vara gjort nu till augusti. Men då det är semester så skall man inte sitta och fundera över jobbgrejer hela tiden, må det vara nästa månads problem.

Väderleksrapporterna lovar regn för morgondagen också. Det sägs ju att det inte finns dåliga väder, bara dåliga kläder. Tror vi testar detta påstående imorgon, annars finns det två typer som klättrar längs med väggarna här inne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *